Przed nami kolejne spotkanie w ramach cyklu kolacji degustacyjnych w Restuaracji OCH. Już w piątek 18 listopada o godz. 19:00 przekonamy się jak bogata i smaczna jest kuchnia wegetariańska. Gościem specjalnym i autorem wszystkich potraw będzie znakomity szef kuchni Sylwester Lis.
Kolacje degustacyjne w Restauracji OCH zawsze mają formę kulinarnego święta, którego celem jest pokazanie różnych perspektyw kulinarnych i często zasmakowania czegoś nowego. Tym razem o podniebienia uczestników kolacji gościnnie zadba szef kuchni Sylwester Lis, który przygotował szczególne menu. Znajdziemy w nim wiele inspiracji i niecodziennych smaków, których wspólnym mianownikiem jest kuchnia wegetariańska.
A oto nasze degustacyjne menu:
Tradycyjnie przed każdą kolacją degustacyjną w OCH obowiązuje wcześniejsza, telefoniczna rezerwacja stolików, która jest możliwa także przez komunikator Whatsapp. Zapraszamy do kontaktu codziennie w godzinach 12:00-20:00.
Koszt: 170 zł / osoba