Spiżarnia motywem kolacji degustacyjnej

Przed nami ostatnia w tym roku kolacja degustacyjna w Restauracji OCH, na którą zapraszamy w sobotę 17 grudnia o godz. 19:00. Jej motywem będzie spiżarnia, a o menu zadba szef kuchni Maciej Paszek. Obowiązuje wcześniejsza, telefoniczna rezerwacja stolików. 

To będzie spotkanie w szczególnym, przedświątecznym czasie. Jesteśmy przekonani, że przygotowane potrawy wprawią naszych Gości w najlepszy kulinarny nastrój i pozwolą zasmakować tego, co najlepsze w Restauracji OCH. Zapraszamy do zapoznania się z menu degustacyjnym. 

  • AMUSE BOUCHE / TUŃCZYK MARYNOWANY - tartaletka/konfitura z róży/musztardowiec kiszony
  • PRZYSTAWKA / WĘDZONA GALARETKA CHILLI Z KREWETKĄ - mus z buraka/dżem cebulowy z czarnym bzem
  • ZUPA / KREM Z OGÓRKÓW KISZONYCH - krokiet grzybowy/maślanka/sok z kiszonej kapusty 
  • DANIE GŁÓWNE / ŻEBRO WOŁOWE - Demi-glace z pędami sosny/kiszone pomidory/gołąbek ziemniaczany/pak choi
  • DESER / BORÓWKA GORCZAŃSKA - puder malinowy/harissa morelowa


Tradycyjnie w przypadku kolacji degustacyjnych, bardzo prosimy o wcześniejszą, telefoniczną rezerwację stolików (w godz. 12:00-20:00):

  • tel. kom. 696 566 260
  • tel. 18 262 46 60


Koszt: 150 zł / osoba

Serdecznie zapraszamy!

17-grudnia-kolacja-degustacyjna-03-1-www