Rozkosze smaków zachwyciły naszych Gości

Za nami kolacja degustacyjna, w której główną rolę zagrało 5 Rozkoszy smaków. Ich autorem jest nowy szef kuchni w Restauracji OCH - Maciej Paszek. Efekt? Pełna restauracja i zadowoleni Goście! 

To było wydarzenie, które tradycyjnie już zgromadziło w Ochotnicy Dolnej naszych wspaniałych Gości, dla których tym razem przygotowaliśmy potrawy, będące zapowiedzią nowości w naszym menu. "Rozkosze smaków" przygotował nasz nowy szef kuchni Maciej Paszek, który w mistrzowski sposób zadbał o nasze podniebienia.

Przygotowane menu zostało docenione wieloma bardzo pochlebnymi komentarzami przez uczestników kolacji degustacyjnej. A oto co znalazło się w karcie dań: 

Rozkosz I
wołowina / kacze jajo / kasztan / kawior pstrąg

Rozkosz II
jeleń / plastyczne żółtko kacze / puder z buraka

Rozkosz III
zakwas żytni / krokiet ziemniaczany / maślanka

Rozkosz IV
gęsina / gołąbek / olej anchois / żel kasztanowy

Rozkosz V
mus gruszkowy

Już teraz zapraszamy na kolejne wydarzenie z cyklu kolacji degustacyjnych, które odbędzie się w ostatnich dniach października. Niebawem więcej informacji.