Za nami kolacja degustacyjna, w której główną rolę zagrało 5 Rozkoszy smaków. Ich autorem jest nowy szef kuchni w Restauracji OCH - Maciej Paszek. Efekt? Pełna restauracja i zadowoleni Goście!
To było wydarzenie, które tradycyjnie już zgromadziło w Ochotnicy Dolnej naszych wspaniałych Gości, dla których tym razem przygotowaliśmy potrawy, będące zapowiedzią nowości w naszym menu. "Rozkosze smaków" przygotował nasz nowy szef kuchni Maciej Paszek, który w mistrzowski sposób zadbał o nasze podniebienia.
Przygotowane menu zostało docenione wieloma bardzo pochlebnymi komentarzami przez uczestników kolacji degustacyjnej. A oto co znalazło się w karcie dań:
Rozkosz I
wołowina / kacze jajo / kasztan / kawior pstrąg
Rozkosz II
jeleń / plastyczne żółtko kacze / puder z buraka
Rozkosz III
zakwas żytni / krokiet ziemniaczany / maślanka
Rozkosz IV
gęsina / gołąbek / olej anchois / żel kasztanowy
Rozkosz V
mus gruszkowy
Już teraz zapraszamy na kolejne wydarzenie z cyklu kolacji degustacyjnych, które odbędzie się w ostatnich dniach października. Niebawem więcej informacji.