Andrzejki z Zespołem Góralsi do samego rana

Każdy kto pojawił się 26 listopada na Andrzejkach w Sali Bankietowej OCH zasmakował w najlepszej zabawie z Zespołem Góralsi i w doskonałej kuchni z regionalnymi akcentami. A skoro zabawa w OCH, to zawsze do samego rana! 

Zapowiadaliśmy, że będzie się działo podczas imprezy andrzejkowej w OCH i tak też było. Najlepszymi przebojami Zespół Góralsi poderwał do tańca naszych Gości i zadbał o szczególną muzyczną atmosferę aż do samego rana. Oczywiście nie mogło też zabraknąć kulinarnych niespodzianek. O to zadbał nasz szef kuchni Maciej Paszek, który przygotował na tą okazję specjalne menu. 

Na początek znana i niezwykle smaczna przystawka - tatar wołowy, żółtko plastyczne, panierowana sardynka i majonez cebulowy. Potem danie główne, czyli kurczak supreme, puree ziemniaczane z kiełbasą wędzoną, jarmużem, grzybami sezonowymi, palonym kalafiorem i wodą z cytryną. Na kolację bufet ciepły i zimny, a na deser najlepsze domowe ciasta. 

Pięknie dziękujemy naszym wspaniałym Gościom za wspólną imprezę Andrzejkową w Sali Bankietowej OCH. Już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania z Wami.