Już w najbliższy piątek 9 września o godz. 20.00 zapraszamy do Restauracji OCH na kolację degustacyjną, której motywem przewodnim jest hasło: Co daje las. Także i tym razem nie zabraknie wyjątkowych smaków, a o nasze podniebienia zadba szef kuchni - Jan Antoł.
To będzie wyjątkowa kolacja dla wyjątkowych gości Restauracji OCH. Na naszych talerzach na pewno pojawi się to, czym obdarowuje nas natura, w tym las. Dlatego nie zabraknie dziczyzny, aromatycznych grzybów, pędów sosny czy orzechów. A to tylko niektóre składniki, które do przygotowania kolacji degustacyjnej wykorzysta szef kuchni Jan Antoł. Jakie smaki będą nam jeszcze towarzyszyć?
Przystawka: borowik, kurka, beszamel, cukinia
Zupa: pędy sosny, dynia, marchewka, pietruszka
Danie główne: dzik, ciasto francuskie, grzyby suszone, kapusta kiszona
Deser: jabłko, wino, mascarpone, orzechy
Obowiązuje telefoniczna rezerwacja stolików (w godzinach 12:00-20:00):
Koszt: 120 zł/osoba
Serdecznie zapraszamy!