9 września kolacja degustacyjna w OCHu!

Już w najbliższy piątek 9 września o godz. 20.00 zapraszamy do Restauracji OCH na kolację degustacyjną, której motywem przewodnim jest hasło: Co daje las. Także i tym razem nie zabraknie wyjątkowych smaków, a o nasze podniebienia zadba szef kuchni - Jan Antoł.

To będzie wyjątkowa kolacja dla wyjątkowych gości Restauracji OCH. Na naszych talerzach na pewno pojawi się to, czym obdarowuje nas natura, w tym las. Dlatego nie zabraknie dziczyzny, aromatycznych grzybów, pędów sosny czy orzechów. A to tylko niektóre składniki, które do przygotowania kolacji degustacyjnej wykorzysta szef kuchni Jan Antoł. Jakie smaki będą nam jeszcze towarzyszyć?

Przystawka: borowik, kurka, beszamel, cukinia
Zupa: pędy sosny, dynia, marchewka, pietruszka
Danie główne: dzik, ciasto francuskie, grzyby suszone, kapusta kiszona
Deser: jabłko, wino, mascarpone, orzechy

Obowiązuje telefoniczna rezerwacja stolików (w godzinach 12:00-20:00): 

  • 18 262 46 60
  • 696 566 260   

Koszt: 120 zł/osoba

Serdecznie zapraszamy!  

kolacja-degustacyjna-www-01